Studio e Av. Karaj – Dr. ne drejtesi

Studio e Av. Karaj, pozicionuar ne qender te Lozanes, ju propozon nje sherbim te pesonalizuar ne fushat e shumta juridike (te drejten administrative, te drejten e qendrimit dhe vendosjes se te huajve, te drejten e sigurimeve shoqerore, fiskalitet, krijim shoqerish, kontakt me administraten e kantonit Vaud-it si dhe ate federale).

Cilesia e keshillimit dhe ndjekjes se çeshtjeve ne Studio-n tone njihet tashme nga klientela e shumte, e cila vlereson :

Sekretin profesional

Keshillim te personalizuar (frengjisht apo shqip)

Shkalle te gjere kompetencash

Lehtesi ne kontakt

Ndjekje te rregullt e serioze te dosjes suaj

Keto avantazhe perbejne suksesin e Studios se Av. Karaj – Dr. ne drejtesi. Ne sherbimin tuaj prej me shume se 10 vitesh.

 

Interview de M. Karaj

karaj_cck-karaj
andre_cck-karaj